Сравниха братя Пулеви с легендарните "Бийтълс"

Безспорно най-големите посланици на българския бокс в момента са братята Кубрат и Тервел Пулеви. Двамата професионалисти жънат успехи на ринга, а изявите им се следят навсякъде по света от българските общности. 

Това се доказа и в мача на по-малкия брат Тервел в Чикаго. Там за подкрепа беше и Кобрата, а залата беше претъпкана с родни фенове от най-голямата българска диаспора отвъд Океана. А промоутърът на мача Боби Хиц сравни появата на двамата с легендарната група "Бийтълс". 

"Като разбраха, че Тервел ще се бие тук, а Кубрат ще бъде в залата, българите изкупиха билетите само за няколко часа. Все едно "Бийтълс" идваха на концерт в Чикаго", сподели Хиц пред медиите. 

Изданието Fightnews отбелязва, че въпреки късния старт на кариерата на професионалния ринг за Тервел Пулев, той със сигурност ще се радва на огромна популярност с такава кохорта от последователи във всеки мач. 

Свързани материали

  • Тервел среща руснак в Берлин, Кобрата ще се бие на Гала вечер Тервел среща руснак в Берлин, Кобрата ще се бие на Гала вечер
  • Тервел предизвика непобедения Цинкара за мач във Виена Тервел предизвика непобедения Цинкара за мач във Виена
  • Тервел размаза американец пред Стоичков и още много българи Тервел размаза американец пред Стоичков и още много българи
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Бийтълс Бокс Тервел Пулев

Бойни спортове