Най-очакваната среща в тежка категория между настоящите шампиони Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) и Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) изглежда все пак ще се състои.

Екипът на британската суперзвезда, която ще се върне на ринга на 29-ти септември на стадион „Уембли“ в Лондон, са предложили на Уайлдър договор за две срещи, първата от които ще се проведе във Великобритания. Помощник мениджърът на американеца, Шели Финкел, заяви, че предложението е прието и остава само двете страни да подпишат договора.

"Съгласихме се с условията, които Еди Хърн и Антъни Джошуа ни предложиха. Дионтей е готов да се бие във Великобритания. Той изпрати потвърдителен имейл на Джошуа в неделя, а аз изпратих такъв на Хърн в понеделник. В него им писахме, че сме съгласни с техните условия и че очакваме да ни изпратят договор", заяви Финкел. Самият Уайлдър също побърза да потвърди информацията чрез публикуван клип в социалната мрежа Туитър.

​"Извънредни новини за феновете на Антъни Джошуа: Офертата за наш двубой в Съединените щати за 50 милиона долара остава в сила. Днес дори се съгласих с тяхната оферта да се срещна с Джошуа във Великобритания, така че топката е в тяхното поле. От тях зависи къде ще се бием", заяви Уайлдър. Условията за провеждането на срещата реванш също са описани в договора, като подробности се очакват да бъдат разкрити в най-скоро време.