Британската звезда в дамския професионален бокс Савана Маршал спечели първата титла от тазвечершната програма на галавечерта в "Арена Армеец". Тя завоюва колана в суперсредна категория на Интерконтиненталната боксова асоциация с бой над аржентинката Янина Ороско. 

Маршал искаше да нокаутира съперничката си, но в крайна сметка трябваше да се примири с успех по точки с единодушно съдийско решение. Южноамериканката издържа всичките 10 рунда, въпреки че на моменти изглеждаше, че няма да довърши мача. 

Британката изпрати опонентката си в нокдаун още във втория рунд. Ороско беше спасена от гонга, но в следващите няколко части се задъхваше сериозно и едва стоеше на краката си. Но с умела защита успя да излезе от тази криза. 

След 6-ия рунд аржентинката се окопити и тръгна да търси победата, която можеше да дойде единствено с нокаут. Южноамериканката пласира няколко хубави удара, но те не успяха да разклатят сериозно Маршал и до нокаут в крайна сметка не се стигна, макар все пак да разкървави носа на британката. 

Така Савана Маршал спечели четвъртата си победа в професионалната кариера и продължава да е непобедена на ринга. За Ороско това беше първа загуба в петия ѝ мач като професионалистка и си тръгва с увесен нос от София.