Кубрат Пулев постигна невероятна победа над Хюи Фюри в големия мач на галавечерта в зала „Арена Армеец”. Кобрата доминираше през целия двубой, като бе по-солидният от двамата бойци и заслужено надви противника. Пулев не пропусна да благодари на хората, които изпълниха залата, за да го подкрепят. Кобрата вярва, че ако има мач с Джошуа, то той ще е съвършено различен спрямо подготовката си.

„Наистина беше в добра форма Фюри. Благодаря на уникалната публика. Българите сме силни, когато сме заедно. Фюри е добър противник, но беше труден за уцелване. Беше доста крив и неудобен. Учим ги младите, няма как”, сподели през усмивка Кубрат пред DIEMA SPORT 2.

“Фюри винаги е добре дошъл нашия боксов клуб. Имаме добри треньори. Трябва да покажем, че България не е само Кубрат Пулев в бокса. Преди нас е имало много други добри боксьори. Респект и уважение за тях. Имам доста дебела глава, това ме задържа в осмия рунд. Вярата и опита също. Той беше бърз тогава. Не можех да намеря пътя за нокаут, но въпреки всичко го надиграх. Имах по-точните попадение и го разочаровах. Той се предаде. Опитът ми донесе победата, кондицията, вярата също. Сега отново имах контузии, но продължихме да работим. Три месеца работихме здраво, а това се възнаграждава”, продължи Пулев.

„Виждате, че се получи красива галавечер. Невиждано шоу, а такъв противник в България не е докарван. Надявам се тези неща да се случват и да продължават да се случват. Готов съм да изляза с Джошуа, а тогава ще излезе друг Кубрат, а не този днес. Имам какво да подобрявам, но още веднъж ще кажа… най-уникалната публика е българската”, завърши Пулев.

Величествено! Кубрат смаза Фюри и чака Джошуа!