Голямата българска звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев записа 27-та си победа, като тя не дойде особено лесно. Той се справи с румънеца Богдан Дину, като го нокаутира, но трябваше да мине през тежък момент. 

В средата на двубоя съперникът му отвори аркада и имаше опасения, че това може да му повлияе отрицателно и дори да загуби мача. Но той се съвзе и в крайна сметка просна съперника си. Кобрата разкри,ч е това не му е попречило, а дори напротив - само го настървило. 

"Първо, благодаря на българската публика, уникални сте", заяви на български Кобрата и продължи. "Понякога не правим нещата добре и това ни се връща. Сега се чувствам много добре. Просто се бия, тази аркада не беше много голям проблем, защото бях готов, а понякога кръвта ме кара да съм още по-гладен за успеха." 

"Нямаше значение дали ще се изправи, бях подготвен, можех да направя всичко. Боксирах се добре, показах добри удари, добра стратегия. Подготвихме се продължително и много добре и това се доказа на самия ринг", заяви Пулев веднага след мача.