Както бе съобщено по-рано, британската суперзвезда Антъни Джошуа е получила оферта с гарантирана печалба в размер на 50 милиона долара от екипа на шампиона на WBC Дионтей Уайлдър за организирането на дългоочакваната обединителна среща между двамата атлети.

Джошуа също така е получил 24 часа, за да подпише договора, който обаче е оприличен като "прекрасен пиар ход" от неговия промоутър Еди Хърн, но боецът от Уортфорд все пак не загуби време да отговори на своя опонент, като заяви: "Нека го направим".

"Не знаем доколко това предложение е реално. Уайлдър просто изпрати едно писмо, на което пишеше - трябва да подпишеш договора до утре и ще имаме среща. Все още не сме видели никакъв контракт. Това е прекрасен пиар ход, но нека да видим какво ще се случи. Все пак е хубаво, че Дионтей прави подобно предложение. Трябва обаче да сме наясно доколко е сериозно. Искаме да видим договора, да разберем къде ще е мачът и още доста неща. Истината все пак е, че сме заинтересувани от тази цифра", заяви Хърн.

Джошуа и Уайлдър държат всички четири големи световни титли, а спекулациите за обединителен двубой между двамата се засилиха, след като британеца победи Джоузеф Паркър миналия месец, за да обедини титлите на WBA, IBF, WBO и IBO.