Бойното шоу SFC 8: The Matrix ще разтърси "Зимния дворец" на 12-ти май в София. Организаторите са предвидили страхотни битки по правилника на ММА и кикбокс, а зрителите ще могат да видят в в клетката шампиони в различни бойни дисциплини.

Един от тях е трикратния европейски шампион по ММА, Даниел Гълъбаров, който ще излезе в поредната си професионална битка.

Подготовката му е в разгара си и Даниел тренира за здрава битка, пише MMA.bg.

"Към момента всичко върви по план. Нямам контузии и се надявам това да си остане така и до края на самата подготовка.

Както обикновено тя протича в клуб 'Десант' във Варна под ръководството на Николай Добруджански.

От цялата подготовка най-трудната част е накрая, понеже тогава съм минал през целия лагер и се е изляла доста пот, а понякога и кръв."
 
Гълъбаров има много победи в аматьорския ММА, където при участията на националния отбор завоюва три пъти европейската титла, а през 2016-та спечели и бронзов медал от световното по ММА в Лас Вегас, САЩ.

Сега обаче Даниел се състезава при професионалистите, където разликите не са никак малко.

"Най-основната разлика е в продължителността на рундовете. Но пък за сметка на това когато участваш в голямо състезание - европейско или световно, се налага да направиш по няколко срещи в рамките на 5 дни."

Гълъбаров се готви за здрава битка и обещава на феновете, че ще ги зарадва с българска победа.

"Нямам намерение да губя, още повече на родна земя," категоричен е бойния атлет.

Билетите за събитието са вече в продажба и могат да се намерят на промоционални цени в мрежата на Eventim, както и в магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а.