След като стана ясно, че е се е наблъскал с най-различни забранени вещества до козирката в навечерието на мача с Антъни Джошуа, американският боксьор Джарел Милър обяви, че съжалява. Той се провали на три различни допинг-теста, в които в кръвта и урината му бяха открити значителни следи от три различни забранени субстанции. 

Така той загуби лиценза си за мача със световния шампион в тежка категория, сега се очаква да отнесе и сурово наказание от Световната антидопингова агенция. Но въпреки това, Голямото бебе обеща да се върне по-силен на ринга. 

"Няма какво да го увъртам, директно си признавам, че оплесках нещата. Сгреших! Можех да подходя по много начини в тази ситуация и аз избрах най-грешния. Сега ще си платя цената. Изпуснах огромен шанс, сега ме боли отвътре, сърцето ми кърви. Съжалявам най-искрено!"

"Нараних семейството си, приятелите си, феновете си. Но ще си понеса последствията, ще се изправя от удара и ще продължа да се боря. И когато се върна, ще съм по-силен от преди. Не искам да излиза лошо име на боксьорите заради мен, аз ще си платя за всичко", заяви Милър.