Британският боксьор Хюи Фюри е убеден, че ще победи най-добрия български боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев, когато двамата се изправят един срещу друг на 27-ми октомври в "Арена Армеец" в София.

Двубоят между двамата е елиминаторен за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) и победителят от него ще стане задължителен претендент на британската суперзвезда Антъни Джошуа.

"Организирането на тази среща отне много време и искам да благодаря на всички, които помогнаха това да се случи. Искам да се бия за световни титли, а за да го направя, ще трябва да победя най-добрите в дивизията", заяви Фюри.

"Кубрат Пулев е много сериозен опонент и знам, че трябва да съм в най-добрата си форма, за да го победя. Вярвам, че ще го направя в задния му двор, където другите треперят само при мисълта за това", завърши британецът.

Кубрат Пулев е с 25 победи, 1 загуба и 13 нокаута, а шампионът на Великобритания в тежка категория Хюи Фюри е с 21 успеха, 1 поражение и 11 нокаута.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Сблъсъкът между Пулев и Фюри е на 27-и октомври в "Арена Армеец" в София.

Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври