Хюи Фюри сподели пред вестник "Мирър" как се чувства седмица преди супер сблъсъка с Кубрат Пулев в София.

Фюри говори обширно за изминалите 14 седмици на подготовка като уверено заяви, че никога не се е чувствал по-добре преди мач и гарантира, че ще направи шоу за феновете.

Ето и цялото изказване на британския шампион:

И ето така, 14 седмици минаха и лагерът преди мача приключи. Напълно честно, това е най-доброто състояние, в което съм се чувствал, влизайки в мач, и психически, и физически. 

Последните 14 седмици бяха тежки и съм доволен, че свършиха. Всичко, за което мисля сега е боят. Чувствам се уверен на 100%, направихме всичко правилно в поддготовката и сега трябва да отида там и да свърша работата.

Толкова близо до мача, последната седмица в залата беше за усъвършенстване на всичко, върху което работих през последните три месеца, за да съм сигурен, че съм готов.

Имах доста медийни задължения в залата тази седмица, снимах за Channel 5 в четвъртък. Те дойдоха и ме снимаха да правя леки тренировки за промото преди мача и неща, които ми харесват. Това означава, че най-сетне се приближаваме до мача.

Сега всичко това е преминало, ще е хубаво да имам няколко дни за себе си да релаксирам и да презаредя батериите преди да замина за България в събота.

Колкото повече се приближаваме към мача, толкова повече се вълнувам. Очаквам с нетърпение това предизвикателство. Не мисля, че някакво предимство може да се вземе в седмицата на мача. Аз ще върша моите неща, той неговите.

Всичко, което има значение, е, когато се изправим лице в лице на ринга. Не преди това на пресконференцията или на откритата тренировка, или кантара. Той може да го вижда като предимство, но за мен няма разлика. Дойде ли вечерта на битката, всичко други няма значение, има само два юмрука и нищо друго няма значение.

Най-голямото му оръжие е неговият опит. В крайна сметка той има две ръце и два крака и аз и той ще бъдем там сами. Не се притеснявам прекалено много за този мач - фокусиран съм върху собствената си игра и това, което трябва да направя, за да спечеля мача.

Знам, че много от моите приятели и роднини ще бъдат в България за мача и нямам търпение да отида там и да им покажа, върху какво работих.

Получихме много писма през вратата на залата тази седмица, в които ми пожелават успех на мача, което е хубаво. Искам да благодаря на тези фенове, значи много да имам тяхната подкрепа.

Само искам да им кажа да включат телевизорите, защото ще им предоставя шоу, което дълго няма да забравят. Феновете ще видят различен Хюи Фюри в този мач.

Надъхващо видео преди Пулев-Фюри


Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври