Тайсън Фюри се завърна по великолепен начин сред големите в професионалния бокс. След като прекара почти три години извън залата след победата над Владимир Кличко и мнозина го бяха отписали за спорта, той се върна срещу едно от най-големите имена в тежка категория Дионтей Уайлдър. 

Макар мачът да завърши наравно, британецът е убеден, че той е трябвало да бъде обявен за победител. Въпреки че беше пратен на два пъти в нокдаун, като вторият път едва избегна и нокаута, той, а и анализаторите по света, са на мнение, че победата е трябвало да бъде за него. 

"Целият свят знае, целият свят видя, че аз трябваше да бъда обявен за победител. Това момче е един велик нокаутьор, има страшни удари, но аз успях да избегна почти всички. Аз съм просто едно момче, което вие наричате професионален спортист, но което просто обича да се боксира."

"Надявам се, че съм направил всички ви горди от видяното в тази битка. Той никога нямаше да ме нокаутира, защото аз играх с цялото си сърце на ринга. Колкото и пъти да ме пратеше на пода, щях да стана. Дойдох да победя тази вечер."

"Все пак съм на чужда земя тук. Може и да паднах два пъти в нокдаун, но вярвам, че спечелих мача. Бях гост и в Германия, но победих Владимир Кличко на негова земя. Бог да благослови Америка, но видяхте как Циганския крал се завръща."

"Сега само едно е сигурно 100% - че ще има реванш. Двамата с Уайлдър сме велики шампиони. Аз и това момче тук сме двамата най-добри боксьори в тежка категория на цялата планета. Сега ще се прибера и ще обърна внимание на семейството си, защото 10 седмици бях далеч от тях", сподели Фюри след мача. 

Още на ринга, след обявяването на съдийското решение, той изкрещя срещу световния шампион в другите три версии Антъни Джошуа и го предизвика да се бие с него, ако наистина иска да бъде смятан за най-добрия в света.