Бившият световен шампион в тежка и полутежка категория Дейвид Хей заяви, че е останал изключително впечатлен от представянето на своя сънародник Дилиан Уайт, но в същото време е изпитал и огромно разочарование от състоянието на Браун, в което австралиецът излязъл на ринга.

Срещата между Уайт и Браун завърши с брутален нокаут в полза на британеца, който изпрати мощния австралиец на земята в продължение на няколко минути.

"Смятам, че Дилиан Уайт се боксира прекрасно и направи това, което трябваше да направи, за да регистрира тази грандиозна победа. Този впечатляващ нокаут е един от най-добрите, които съм виждал. Браун е известен с това, че има желязна брадичка, така че да бъде нокаутиран по този зловещ начин си е доста впечатляващо постижение", заяви Хей.

"От друга страна съм доста натъжен от състоянието, в което Браун излезе на ринга. Надявам се той да е добре. Той нямаше тайминг, нямаше ритъм, никакво темпо или стратегия. Изглеждаше все едно се опитва да счупи ръцете на Уайт със своята глава и по този начин да спечели срещата. Гледах срещата му с Руслан Чагаев и тогава той направи същото нещо, беше пребиван в продължение на няколко рунда, а след това Чагаев падна на ринга и Браун спечели титлата. Този път това не се случи. Разочарован съм от външния вид на Браун, той просто не е провел нужната подготовка", завърши Хей.