Българските фенове на бокса бяха зарадвани с победа на роден боксьор в началото на галавечерта в "Арена Армеец". Всички бяха в очакване на големия мач между Кубрат Пулев и Хюи Фюри, но се насладиха и на успеха на Спас Генов в една от подгряващите битки. 

Бургазлията се справи с грузинеца Левон Шония в здрав мач, предложил множество зрелищни удари. Все пак българинът имаше надмощие през по-голямата част от двубоя и записа десетата си победа на професионалния ринг. 

Генов беше много активен в първите пет рунда, в които методично изкова успеха си. В последния Шония се нахвърли агресивно и търсеше нокаута, за да има възможност да заслужи победата. Но въпреки добрите си удари, съдиите единодушно присъдиха успеха на българина. 

След последния гонг грузинецът просто полудя. Той искаше да продължи да се бие, дори неколкократно наби треньора си, изяде и шамари от него, но реферите не позволиха да се стигне до по-грозни сцени. Все пак Шония трябваше да се примири със загубата си. 

Това поражение беше 12-о за грузинеца в професионалната му кариера в 27-ия му мач на ринга. Досега той не е бил нокаутиран, не беше нокаутиран и в "Арена Армеец", въпреки че накрая изпусна нервите си по нелеп начин.