Адвокатът на репортерката Джени Суши – Глория Олред поиска професионания лиценз на Кубрат Пулев. Юристът обяви претенциите и действията, които ще бъдат предприети спрямо българския боксьор на брифинг, който даде съвместно със своята клиента.

Както е известно, репортерката на Vegas Sports Daily бе целуната от Кубрат Пулев след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. В последствие го свали. Малко след това стана ясно, че дамата възнамерява да търси правата си в съда.

"Искаме боксовия лиценз на господин Пулев да бъде отнет. Също така искаме Спортната комисия в Калифорния да постави този инцидент и поведението на Пулев в дневния си ред на следващото заседание на 14 май, и госпожа Джени Равало и аз да може да свидетелстваме", обяви 77-годишната Олред, която има богат опит в делата за защита правата на жените. 

"В средата на интервюто Пулев сграбчи лицето ми и ме целуна. Аз бях шокирана и засрамена, и не знаех как да отговоря", сподели самата Джени Суши и продължи: "След това отидох да прибера нещата в чантата си. Той ме сграбчи за задните ми части с двете си ръце и отмина без да каже нищо. Почувствах се неудобно и разстроена от това, че Кубрат Пулев се отнася с мен по този непрофесионален начин. Не съм го окуражавала, нито съм се съгласявала да ме сграбча за лицето, или опипва отзад".

При прибирането си в България Кобрата демонстрира спокойствие по темата, като заяви, че "журналистката е искала много повече от целувка". Братът на Кубрат - Тервел - на свой ред, разказа, че по време на партито на българите в хотела след успешната галавечер в Калифорния, Джени Суши се е целувала с още двама души. 

Още по темата: 

Популярен адвокат води делото на Джеси Суши срещу Кобрата

Целувката на Кобрата - още за скандала

Пулев: В четвъртия рунд Дину се юрна да ме убива

Кобрата: Репортерката искаше много повече от целувка