Бившият обединен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) вярва, че ще нокаутира своя сънародник Тони Белю (30-2-1, 20 КО), ако двамата се изправят един срещу друг на ринга.

След победата в събота вечер над бившия шампион в две категории Дейвид Хей, Белю предизвика Фюри, който пък ще се завърне на ринга на 9-ти юни в Манчестър, след като не се е бил от ноември 2015-та година, когато шокира света с победата си над Владимир Кличко.

Белю: Искам Тайсън Фюри! Ще го нокаутирам с удоволствие

"Искам двубой с Тайсън Фюри. С удоволствие бих го нокаутирал. Той е голям и бърз за тежка категория, но точно това е срещата, която искам", заяви Белю.

Отговорът на Фюри не се забави много: "Тъжно ми е за Дейвид Хей. Дори и след всички глупости, които се случиха между нас през годините. А що се отнася до потенциална среща с Белю, честно ми кажете, колко време мислите, че ще ми отнеме, за да се справя с него? Той ще се умори след пет-шест удара. Дори и двете ми ръце да са вързани зад гърба ми, този старец няма да ме победи", заяви Фюри.

"Тони, ако слушаш това, след като те нокаутирам в първия рунд, ще те накарам да ми излъскаш обувките. Ако Белю наистина иска да бъде нокаутиран, нека се свърже с мен. Един рунд", добави бившият шампион.