Промоутърът на британската суперзвезда Антъни Джошуа, Еди Хърн, търпеливо се усмихваше и слушаше, докато промоутърът на Джоузеф Паркър, Дейвид Хигинс, се хвалеше с устойчивата брадичка на своя клиент.

"Дейвид говори за желязната брадичка на Паркър, но нека бъдем честни, от кого е бил удрян? Той никога не е бил удрян със скоростта или силата, която Джошуа ще предложи", заяви Хърн.

Еди Хърн припомни на Хигинс, че на 31-ви март в Кардиф новозеландецът ще направи значителна крачка нагоре в класата на конкуренцията дори и в сравнение с тримата опоненти, които е победил в битките за титлата в тежка категория през последните 13 месеца.

Това не попречи на Дейвис Хигинс да се усъмни в психическата устойчивост на Джошуа, но Хърн увери, че точно в този аспект британецът е непробиваем.

"Нямам търпение този мач да дойде. Никога не съм виждал Антъни Джошуа да бъде притеснен от нещо. Искате да говорите за психическата му устойчивост - да излезете в родния си град и да спечелите олимпийското злато през 2012-та година, да излезете пред 90,000 зрители на Уембли и да победите легенда като Владимир Кличко, след като сте били пратени в нокдаун и въздухът ви е бил на привършване? Не се притеснявайте за психическата устойчивост на Джошуа", отвърна Еди Хърн.

Дългоочакваната среща за обединяване на титлите в тежка категория между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще се проведе на 31-ви март на стадион "Принсипалити" в Кардиф, Уелс.

В тази битка британеца ще заложи титлите си на IBF, IBO и WBA, а новозеландецът ще заложи колана си във версия WBO.