След като останал обиден от последните нападки от страна на Антъни Джошуа, Джоузеф Паркър мигновено отвърна на удара. 

В едно от последните си интервюта Джошуа се подигра на физическата форма на Паркър - наричайки го крал на пайовете. Новозеландецът не се забави и определи британеца като крал на стероидите - позовавайки се на постоянните слухове, че мускулестото тяло на Ей Джей може да не е естествено.

"Те ме нарекоха крал на пайовете, но аз го наричам крал на стероидите. Кой знае, ако си толкова голям и мускулест, може и да има нещо нередно. Чух някакви слухове... Той беше много близък с Кличко, а той беше доста дълго време шампион. Така че не знам... може да е вярно, а може и да не е", заяви новозеландецът.

Паркър (24-0, 18 КО) след това заяви, че не обвинява Джошуа (20-0, 20 КО) в употребата на стероиди, но също така остави вратата отворена за тези твърдения да бъдат истина.

"Не знам как Джошуа ще отговори... може да се ядоса или да се разстрои от това, което казваме в момента. Това е част от играта. Не го обвинявам за използването на стероиди, но казвам, че това е възможно. Има много начини, по които можете да избегнете допинг тестовете. Преди няколко месеца го чух да казва: "Защо да се притеснявам от това малко дете от Нова Зеландия?". Е, сега той и светът са на път да разберат дали Ей Джей може да поеме удар", завърши Паркър.

Двамата боксьори ще се изправят в битка за обединяване на титлите на 31-ви март в Кардиф, а победителя от тази среща ще си тръгне с три от четирите големи титли в тежка категория.