Бившите световни шампиони по бокс Амир Хан (32-4, 20 КО) и Джеси Варгас (28-2-1, 10 КО) бяха и двамата на ринга на 21-ви април.

Хан направо унищожи канадеца Фил Ло Грего с нокаут за 39 секунди в "Еко Арена" в Ливърпул, Англия.

Този мач бе първи за Хан след тежката загуба с нокаут от Канело Алварес през май 2016-та година. Това беше също и първи двубой за него във Великобритания след победата със съдийско решение над Хулио Диас през 2013-та година.

Варгас пък се би срещу американеца Ейдриън Броунър в "Барклейс Център" в Бруклин, Ню Йорк, в среща,  която завърши чрез съдийско равенство. Варгас започна по-добре двубоя, но Броунър навакса в средата на срещата, за да си осигури спорно равенство.

След тази среща се проведоха незабавни преговори за реванш между Варгас и Броунър, но все още не е постигнато споразумение. Именно поради тази причина 31-годишният Хан заяви наскоро, че би искал да се изправи срещу Броунър или Варгас преди да се изправи в края на годината срещу своя сънародник и дългогодишен враг Кел Брук.

"Искам следващата ми среща да бъде наистина голяма. Трудно е да кажа име, но Броунър е един добър вариант. Бих искал да се бия с него. Варгас също е опция. Те не са на моето ниво. Ще ги унищожа", заяви Амир Хан.

Когато бе попитан за неговото мнение относно коментарите на Хан, Варгас заяви, че е заинтересован от подобна среща, но не е толкова сигурен, че британеца наистина иска да се бие с него.

"Той не трябва да споменава името ми, освен ако не е сериозен в намерениета си. Ако Хан наистина иска този двубой, може да го направим през септември", заяви Джеси Варгас.