Проспериращият боксьор в тежка категория Джарел "Голямото бебе" Милър може и да не впечатли много хора с представянето си миналата вечер, но той успя да надделее над стабилния ветеран Мариуш Вах, а следващата битка на Милър може да бъде и срещу Антъни Джошуа.

Милър подобри професионалния си рекорд на 20-0-1 (18 КО) чрез техническия нокаут в деветия рунд, които му осигури победата над Вах (33-3, 17 KO).

Реферът реши да спре срещата, тъй като полякът доста звучно показваше, че има сериозен проблем в дясната ръка, вероятно от претърпяна фрактура в средата на битката.

29-годишният Милър водеше в статистиката и преди срещата да бъде спряна.

Той бе пласирал 204 удара срещу 95 на неговият опонент, а значителните удари бяха преброени до 156 на 49, включително и доста сериозни удари в тялото, които доста често липсват от статистиките в битките в тежка категория в съвременната ера.

Ако Милър се изправи срещу Джошуа в следващата си битка, той ще бъде абсолютен аутсайдер в срещу шампиона на IBF, IBO и WBA, който наскоро записа поредна победа, след като отказа Карлос Такам в 10-ия рунд на битката им в Кардиф.

Но най-малкото като опонент, който има голяма уста и умее да говори, Милър би помогнал доста в грабването на интереса на феновете и следователно в продажбата на билети.