Бивш световен шампион арестуван за сексуално нападение

Ейдриън Броунър източник: Gulliver/Getty Images

Ейдриън Броунър източник: Gulliver/Getty Images

Бившият световен шампион по бокс в четири теглови категории Ейдриън Броунър бе арестуван в Атланта, Джорджия, в понеделник вечер за нападение срещу жена в местен търговски център.

Неидентифицираната жертва заявила пред полицията, че Броунър "неприлично я опипал" насред търговския център "Ленъкс". Броунър отрекъл твърденията, докато бил разпитван от отзовалите се на място полицаи.

Все пак 28-годишният боксьор бил арестуван за сексуално нападение и бил отведен в затвора на окръг Фултън. По-късно той бил освободен под гаранция от 2 хиляди щатски долара.

Тази проява на Броунър далеч не е първото му спречкване със закона. Талантливият боксьор преди това е бил арестуван за грабеж, нападение, притежание на огнестрелно оръжие, домашно насилие и за употреба на алкохол и непристойно поведение на обществено място.

Броунър има насрочена боксова среща за 21 април, в която той е планирано да се изправи срещу бившия шампион в лека категория Омар Фигероа-младши. На този етап не е ясно какво ще се случи с този двубой, ако американецът бъде признат за виновен. 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Бокс

Бойни спортове