Бившият национал на България - Благой Георгиев, организира благотворителен мач-концерт, като събраните средства ще отидат за деца, лишени от родителски грижи.

Ето какво съобщава Благо Георгиев:

"Вярвам, че всички ние, заедно, можем да направим България по-добра и да помогнем на онези, които имат нужда от нас! Затова ви каня на едно изключително събитие - благотворителния мач-концерт "Оцелелите VS. БГ звездите" на 10 юни в "Арена Армеец"! Пригответе се за грандиозен спектакъл, в който ще вземат участие известни имена от родния шоубизнес - обичани актьори, музиканти, певци, тв водещи и популярни спортисти.

Към тях ще се присъединят и невероятните Златни момичета. Благодарен съм на всички, защото не чух нито един отказ! В България има много добри хора, които мислят за децата ни. Те са нашето бъдеще.

Ето защо събраните средства ще отидат за децата, лишени от родителски грижи и за стимулирането на здравословния начин на живот. Каня всички вас!

За мен ще бъде чест и привилегия да се видим на 10 юни и да покажем, че заедно сме по-сърцати и по-силни!"

Билети можете да откриете тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/blagotvoritelen-mach-koncert-sofia-sports-hall-arena-sofia-611953/event.html