Съпругата на автомобилния пилот Румен Дунев – Екатерина, се превърна в истинска принцеса в съботния ден - почти като тези от приказките. Родната красавица очарова посетителите и гости на хотел “Шератон” по време на второто международно сватбено изложение “Балканика уединг експо”.

Катя Дунева, която през 2008 година спечели трето място на световния конкурс за красота Мисис Свят, бе облечена в ослепителна сватбена рокля. Самата рокля пък бе обсипана с камъни “Сваровски”, а според специалистите цената й е минимум 8 хиляди лева.

Екатерина Дунева трябваше да посреща с усмивка гостите на изложението, точно пред един от фирмените щандове. Красавицата стоически издържа в продължение на 3-4 часа да позира и показва марковия тоалет. След това тя се включи и в модно дефиле, в една от залите на хотела.

Сред атрактивните модели, показващи най-новите тенденции в бранша, бе и друга красавица, позната в спортните среди, благодарение на съпруга си. Става въпрос за половинката на Владо Манчев – Елеонора.

В опита си да направят събитието още по-впечатляващо, организаторите бяха решили, освен обичайните заподозрени миски, в ревюто да включат още фолк певицата Бони с дъщеря й, както и актрисата Деси Тенекеджиева.