За трета поредна година "Марина Диневи" в Свети Влас е домакин на уникалното за България рали за супер автомобили Премиум Рали София - Св. Влас. 

Яхтеното пристанище приюти над 20 мощни звяра, които ще мерят конски сили в оспорвано и зрелищно състезание. Точно в 12,01 ч. пред очите на десетки фенове, туристи и гости на курортното градче, първият автомобил пое към първата дестинация – драг на летище „Бършен“ край Сливен.

На стартовите позиции се видяха и чуха екзотики като Ferrari 599, Lotus Exige, Maserati Ghibli, Porsche 911 Tech Art, Nissan GTR Black Edition, а редом до тях се наредиха и други класни автомобили като Porsche Cayеnne, Porsche Panamera, Chevy Corvette ZR1, Ford Mustang GT500, Infinity Q50S, Audi S8 и др. 

В рамките на три дни (17-19 юни), луксозните возила ще изминат 1500 км., като трасето включва четири точни езди, три транзитни контроли, две трасета за скорост и едно изпитание за най-добра генерация. 

На 18 юни, участниците ще тръгнат към съседката ни Сърбия, спирайки за специална скрита локация по пътя с крайна дестинация – Белград. Във финалния ден от екзотичното приключение, адреналинът ще бъде доста висок, тъй като ще има състезание на писта "Навак" до Белград с финална дестинация София.

На 19 юни 2015 г. около 19 ч. се очаква първият автомобил да пристигне пред хотел "Маринела" на бул. "Джеймс Баучър" в София. Присъстващите на финала ще имат възможността да се насладят на секси автомивка и състезание за най-добра генерация, подготвени от организаторите от „Премиум рали“. Входът за всички любители е напълно безплатен. Церемонията по награждаването ще се проведе от многократните ни рали шампиони Владимир и Димитър Илиеви - част от съдийския екип.