След седмица е официалния старт на Премиум Рали София - Св. Влас. Събитието което ежегодно събира около 30 суперколи ще започне на 17 Юни от марина "Диневи", Св. Влас в 11 часа.

На стартовите позиции може да се видят и чуят екзотики като Ferrari 599, Lotus Exige, Maserati Ghibli, Porsche 911 Tech Art, Nissan GTR Black Edition , а редом до тях ще се наредят други класни автомобили като Porsche Cayеnne, Porsche Panamera, Chevy Corvette ZR1, Ford Mustang GT500, infinity Q50S, Audi S8 и др.

източник: Премиум Рали

В първия си ден кордонът ще се движи от Св. Влас до Велинград, където и ще бъде първият чекпойнт. На 18 Юни, участниците ще тръгнат към съседката ни Сърбия, спирайки за специална скрита локация по пътя с крайна дестинация - Белград. Във финалния ден адреналинът ще бъде доста висок тъй като ще има състезание на писта "Навак" до Белград с финална дестинация София.

източник: Премиум Рали

Около 18 часа очакваме първият автомобил да пристигне пред хотел "Маринела" на бул. "Джеймс Баучър", където районът ще бъде отцепен за да може автмомбилите да паркират свободно и най-вече да има достатъчно пространство за публика.

Присъстващите на финалът ще имат възможността да се насладят на секси автомивка и състезание за най-добра генерация. Входът за всички любители е напълно безплатен.Спортната част от събитието е организирана начело с многократния рали шампион г-н Владимир Илиев. 

източник: Премиум Рали