Треньорът на пилотите в Hyundai Racing Trophy Петър Гьошев коментира предстоящия сезон, както и очакванията си от екипажите и колата.

"Определено тази година се докосна до основната версия на проекта да се докосне до първоначалната идея на шампионата да има млади пилоти, които са без опит, единствено Симеон е по-опитен доколкото може да се каже, опитът му е свързан единствено с . Тази година ще изпъкнем пред конкурентите защото и автомобилите, и базата, механиците и пилотите са точно тази концепция, която гоним от самото начало", коментира Гьошев.

"Жените са много по-последователни, бързите коли и красивите жени вървят ръка за ръка", допълни той по повод изцяло новия дамски екипаж.

"Денис Станчовски ме изуми със скоростта си, впечатли ме, трябва да го предпазим от непредизвикани грешки. Мартин Коев се включи в последния кръг на шампионата, много ни хареса като талант, визия, интелект, млад пилот, с много опитен навигатор - Димо Бозуков", коментира още треньорът на пилотите.

"Имаме изцяло нов автомобил, абсолютно всичко е различно, колата е невероятна за каране и може да се постигнат невероятни резултати с нея", завърши изказването си Гьошев.