Проджект мениджърът на Hyundai Racing Trophy Георги Гвоздейков коментира новият автомобил и очакванията му за предстоящия сезон през 2017 на представянето на колите за предстоящите рали състезания.

"Автомобилът е много по-различен спрято този от миналата година, вкарахме много нови елементи, спортът е скъп, всеки един ъпгрейт струва доста пари, направихме колата динамична на достъпна цена. Колата е с по-къс диференциал, максималната скорост е 170 км/ч. Ускорява се по-бързо от завой в завой, направихме промени и в окачването", коментира Гвоздейков.

"Автомобилът е друг, на рали Брашов ще е първият тест на тези коли, те ще бъдат с изненадващи резултати, колата седи уникално на пътя, добре ускорява, спира уникално бързо. Със самото започване знаехме, че този проект трябва да търпи еволюция, имаме цели в този проект", каза още той.

"Сезонът ще е много интересен, Симеон започна да израства в представянето си в ралитата, той вече е на 18 години, има отлични умения, той ще е един от основните фаворити, Мартин Коев има също опит в рали състезанията. Денис Станчовски има талант и иска да стане рали пилот, на сняг показа уникално каране. Симеон върви нагоре, дамският екипаж също не е за подценяване, ще е интересен сезон", завърши изказването си Гвоздейков.