Тазгодишното рали Трансилвания 2018, което е и първо състезание на Grigorov Racing Team за този сезон приключи с убедително представяне. 

Екипът ни успя да завоюва ценни точки в ТЕR шампионата, като завърши втори след миналогодишния шампион Йоаким Вагеманс в категория TER2 Cup, която е за млади състезатели до 27 год. 

Григор и Йордан взеха допълнителни 3 бонус точки от Пауър Стейджа, които се добавят към техния актив за TER2 Cup, завършиха 4-ти в един двигателен мост 2WD, взеха 14-то място в общото генерално класиране при завършили 56 екипажа от общо 76 стартирали и направиха фурора на супер спeциалния етап в града със 7-мо време в общото класиране, на секунди от лидерите Джандоменико Басо и Симоне Темпестини. 

Ето какво споделиха пилотите и техния тийм мениджър Григор Григоров-старши:

Григор Григоров - "Изключително съм доволен от представянето ни, това бе едно перфектно рали за нас без нито една грешка. Проведохме ралито точно по план, като дори го преизпълнихме. Бях изключително мотивиран, концентриран и всяка секунда държах всичко под контрол. Радвам се, че Йордан се отпусна и показа спорния характер, който исках да видя. Благодаря на механиците ни Васил и Кристиян за перфектно свършената работа по колата и на Петър Гьошев за анализа на представянето ни и дадените съвети. Прибирам се с усмивка в България и веднага започвам подготовката за следващото рали във Франция" 

Йордан Йорданов - "Щастлив съм...! Това бе наистина трудно състезание, особено като за първи път сядам до Григор в състезателна обстановка. Първия ден бях леко притеснен и нервен как ще се представим като тандем, а и записката беше още нова за мен и трудно я следях в по-навързаните пасажи. Важното, е че се справихме добре и никъде не допуснахме грешка на толкова сложно състезание." 

Григор Григоров - старши - "Какво да кажа, просто нямам думи... Момчетата се справиха блестящо и всеки си вършеше безупречно работата. Не мога да ви опиша, какво е чувството да видя сина ми да върви рамо до рамо с тези момчета, дори да им взима етапи. Всеки един от тях е карал в кръгове от световния и европейския шампионат и като им сравня участията и опита с нашия, просто оставам безмълвен... Ще направим всичко възможно да подсигурим достатъчния бюджет, за да участваме във всички състезания и да продължим развитието си. Горд съм!" 

Следващото предвидено състезание в календара на Grigorov Racing Team е рали Antibes Côte d'Azur на 17-20.05. (втори кръг от TER шампионата). 

Характерното за това състезание са сложните технични отсечки с много абразивен асфалт, които са бивши етапи от легендарното рали Монте Карло.