Дочо Цвятков спечели втория кръг от едномарковия шампионат на Hyundai Racing Trophy, което беше част от рали България. Ето впечатленията му от борбата по отсечките.

"От днешния ден съм доволен, от вчерашния не съм доволен и съм разочарован. Направих една грешка, спуках гума, ударих бордюр, последваха и други проблеми, а след това се наложи и да прекратим участието си в събота. Мисиите, които ми поставя треньора са да бъда внимателен и прогресивно да намеря лимита на колата, а оттам и моя, разочаровах го малко вчера", коментира пилотът. 

"Гришата е карал няколко пъти рали България, той е опитен пилот, много подготвен пилот, доста оспорвано състезание се получи. Борбата е огромна до последните метри, става доста интересно", коментира още Цвятков.

"Благодаря на механиците Теди и Радко, те са страхотни професионалисти, никакви забележки към тях, днес, както и вчера колата беше перфектна. За рали Сливен ще започнем малко по-сериозна подготовка що се отнася до записките по етапите. Ще се борим за максимума, който можем да постигнем", продължи пилотът.

"В рали Твърдица не успяхме да натрупаме километри, тъй като ралито беше прекратено поради трагичния инцидент с Тодор Славов, вчера пък направих грешка, не направихме необходимия пробег, но със всеки километър добивам все по-голяма увереност в автомобила, тъй като свиквам с него", каза още Дочо.

"В Сливен, аз или Григор, ще се борим до последния метър, няма да се предаваме", отговори Цвятков на въпрос той или Григор ще спечели 3-ия кръг от Hyundai Racing Trophy на рали Сливен.