И тази година фирма Сенакс ООД се включи в мото изложението Moto Expo. Цяла седмица то се радваше на огромен интерес сред феновете на мотоциклети, а щандът на фирма Сенакс, където се помещаваха марките: KYMCO, QUADRO, MV AGUSTA, Benelli, ARAI, RST и други, беше един от най-големите и пълни на изложението. 
 

източник: Сенакс

Премиерите на Benelli и  Quadro, както и на АТВ-тата MHU 400/700 и най-новите модели на MV AGUSTA показаха стил и мощ и много хора с интерес посетиха щанда, впечатлени от голямото разнообразие. 
Безспорно най-харесваният мотоциклет на щанда на фирма Сенакс бе MV AGUSTA Dragster RR Pirelli.
 

източник: Сенакс

Нямаше посетител, който да не остане впечатлен от лимитираната серия на модела и много от феновете побързаха да се снимат до изящния мотоциклет. Премиерната марка за България – Benelli, също веднага си спечели фенове и вече някои от моделите ще са в ръцете на щастливите им нови собственици. 

източник: Сенакс

Успехът на Benelli се крие в това,че моторите им са с впечатляващ дизайн  и качество, а цените са достъпни. Можете да разгледате Facebook страницата на Benelli Bulgaria, за да се запознаете с марката.

Вниманието привлякоха и електрическите скутери на KYMCO - Ionex, които за първи път бяха представени от тайванския производител в Токио(Япония) през 2018 година .С едно зареждане на батерията могат да бъдат изминати 200 км. 

източник: Lap.bg

Тази година Moto Expo събра 43 фирми, 38 премиери и хиляди фенове. Фирма Сенакс с нетърпение очаква следващото изложение догодина , за да затвърди позициите си и да покаже още много новости.