Богатата наследница и собственичка на мотоциклетен тим Парис Хилтън ще участва в ново шоу, което ще бъде излъчвано по американската телевизия Oxygen, и заяви, че то ще покаже "истинската Парис".

Шоуто "Светът според Парис" ще започне да се излъчва през пролетта и ще покаже каква е тя в действителност за разлика от "героинята", която зрителите видели редом до Никол Ричи в предаването "Обикновеният живот", излъчвано между 2003 и 2007 г.

"В "Обикновеният живот" играех героиня, която си измислих. Нямах представа, че шоуто ще продължи пет сезона, така че трябваше да продължа да го правя. Предполагам, че хората са си помислили, че това съм аз в действителния живот. Но когато съм със семейството и приятелите си, се чувствам най-удобно и в истинската си същност. В това шоу обаче ще покажа истинската Парис", сподели палавата блондинка. Хилтън е била следена от камери през цялото време от октомври насам и смята, че новото й предаване ще даде точна представа за "лудия и безстрашен" живот, който води.

"Има много луди моменти в шоуто, но един от най-лудите е скачане с парашут от самолет и скайдайвинг. Аз съм безстрашна и живея на пълни обороти, смятам, че имаме само един живот и трябва да се възползваме максимално от него. Скачането от самолет е най-невероятното усещане на света", сподели светската лъвица пред "Холивуд Рипортър".