Макс Верстапен от Ред Бул и Ландо Норис от Макларън ще са част от още една онлайн надпревара – виртуалните 24 часа на Льо Ман. Състезанието е планирано за 13-14 юни, когато трябваше да се състои реалният старт. Той обаче бе отложен заради пандемията от коронавируса. Засега легендарната денонощна надпревара за издръжливост е насрочена за 19-20 септември. Онлайн версията е дело на организаторите от ACO (Automobile Club de l’Ouest), WEC (World Endurance Championship) и Motorsport Games.

Двамата пилоти от Формула 1 ще карат за Тийм Редлайн. Те ще са в екипаж с двама състезатели на видео игри – Аце Керкоф и Грегер Хуту – и ще управляват LMP2 Орека.

Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо ще има отбор в състезанието, както и принцесата на Монако Шарлийн. В нейния екипаж също има познати имена – Фелипе Маса и Джанкарло Фисикела, които ще са заедно с Франческо Кастелачи и Тони Мела. Тимът се казва Strong Together като фондацията на принцесата, която работи най-вече с деца и млади хора. Една от целите на организацията е да демонстрира ползите от спорта и да възпитава качества като дисциплина, уважение към себе си и околните, решимост, работа в екип.