Ландо Норис коментира освиркванията към Макс Верстапен на подиума в Гран При на Испания. Именно пилотът на Ред Бул спечели, след като поведе още в началото. Норис пък бе много разочарован, тъй като тръгна от полпозишън и беше най-бърз, но заради слабия си старт успя да стигне само до вторто място.

Норис бе запитан какво мисли за освиркванията към Макс по време на награждаването в Каталуния, като на моменти пък се чуваха скандирания "Ландо, Ландо". 

„Трудно е да се каже… Честно казано, никога не е приятно. Все се намира някой да освирква. Има го във всеки спорт. Хората подкрепят едни атлети и са срещу други. Мисля, че подобно поведение се е случвало в различни спортове от много време насам", сподели Норис.

„Макс печели всяко състезание. Няма как хората да харесват това. То определено отнема от вълнението на спорта, но се случва просто, защото той си върши добре работата. Според мен всички вътре в спорта оценяват и уважават постиженията му. Хора, които не знаят много за моторспорта, не са наясно какво точно се случва, както се изисква, за да си в такава позиция и да постигаш подобни успехи“, продължи пилотът на Макларън.

„За мен всякакъв тип неуважение е неприятен. Все пак си мисля, че хората оценяват стореното от Макс. Но всеки пилот в някакъв момент е освиркван“, завърши британецът.