Ситуацията във Ферари бе много добре обяснена с една-единствена снимка в Русия. Биното, от едната му страна Фетел, от другата - Льоклер. Традиционните срещи и обяснения пред медиите какво се е случило след поредната неразбория.

Много са интересни нещата в Скудерията. Ще стават още по-интересни. Най-малкото, защото вече много хора, включително Рос Браун, който също реши да се намеси в тази дискусия, обяснявайки че повече не може да продължава така и трябва да има яснота. Факт е, че Биното много по-лесно влезе в тази група хора на шефовете на отбори, които имат проблеми с налагането на заповеди от бокса. Тя не е много голяма, но е много пъстра. Кристиян Хорнер и доктор Марко. Самият Рос Браун никога не е бил в нея. Догодина Льоклер ще става все по-силен. Това е логичният ход на развитието на този отбор. Докато на Фетел ще му бъде все по-трудно да се справя с него. На Себастиан ще му е трудно да се преоткрие, защото стана за 3 път баща и Михаел Шумахер беше последният, който опроверга Енцо Ферари, който казваше, че с всяко едно дете пилотът става с половин секунда на обиколка все по-бавен. Но той беше последният. Хубавото нещо е, че той (Фетел) каза, че няма намерения да слага край на кариерата си.

Най-вероятно залогът ще стане още по-висок, защото това е луксозен проблем - да менажираш двама пилоти, които се борят за победата, за титлата. Ако се върнем назад в историята ще видим, че много малко шефове на отбори са се справяли с този луксозен проблем. Той може да разцепи, провали целия отбор. Това сега се случва при условие, че в Русия и Бразилия за какво се бориха пилотите на Ферари? А, ако се борят за световната титла? Първият пилот, който трябва да победиш е твоят съотборник.