Пилотът от Формула 1 Дженсън Бътън разкри възмущението си от наглата кражба в дома му. Преди две седмици той и неговата годеница Джесика Мичибата са били обрани, докато спят, вилата им в Сен Тропе.

„Това е нещо страшно. Неприятно е, защото си даваш сметка, че някой е бил в стаята, ровил е в чекмеджетата, на 8 сантиметра от главата на жена ми“, сподели пилотът.

Според полицията двама души са отговорни за кражбата на ценности и предмети на стойност 300 хиляди паунда, като сред задигнатите вещи попада годежния пръстен на Мичибата за 250 хиляди паунда. Обирът се е случил, докато двойката е била в къщата и е спяла.

За наглата кражба в Сен Тропе

„Помислих, че е странно, мислех, че съм затворил навсякъде. Малко след това забелязах, че външните врати са отворени, както и нещата ни бяха навсякъде“, коментира пилотът.

„Смятам, че е странно, защото никой не ни в събудил, а един от полицаите след това каза, че е възможно да сме били обгазени. Всички сме здрави и добре, но е невероятно, че не сме усетили какво се случва“, допълни Бътън.