В неделната вечер на паркинга пред столичен мол завърши третото издание на Дрифт шоуто с участието на най-добрите ни състезатели от последните години. Двудневното събитие събра близо 30 хиляди души публика, които станаха свидетели на уникалните Racing Симулатори, единствени по рода си мотоциклети с впечатляваща визия, състезателни и спортни автомобили. 

Стънт шоуто на две колела накара зрителите да останат без дъх, но големите аплодисменти бяха за невероятните дрифтъри, които направиха неделната вечер повече от незабравима за всички. 

Тодор Дунев с два автомобила, Александър Язов, Стефан Цанков, Данко Димитров, Ивайло Алексов, Християн Ангелов, Волен Василев, Стефан Зашев и Стефан Петров дадоха всичко от себе си и своите уникални коли, за да зарадват зрителите край паркинга. Десетки пък бяха тези, които си тръгнаха с награди от организаторите в събота и неделя. 

"Получи се изключителен уикенд, въпреки лошото време през първия ден. Публиката беше невероятна. През цялото време аплодираха участниците. Искам да благодаря сърдечно на всеки, който присъства пред The Mall. Стотиците светлини от телефоните на зрителите по време на дрифт шоуто ще останат завинаги в съзнанието ми. Кулминацията на събитието наистина беше уникалното представяне на дрифт състезателите и то, както винаги бе на високо ниво”, сподели Искрен Иванов – един от главните организатори на дрифт шоуто. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.