Рекордна за сезона конкуренция от 10 пилоти очаква Иван Влъчков (АСК Дамасцена-Казанлък) в третия кръг от шампионата на Затворен маршрут в серия Туринг. Той ще се проведе на Писта Стара Загора идния уикенд (26-27 септември). 

Влъчков ще трябва да се бори срещу сериозни пилоти, сред които Кольо Карастоянов също от екипа на АСК Дамасцена-Казанлък, който спечели предния кръг на Писта София, Косю Йорданов с Рено Меган, Стоян Апостолов с Хонда Сивик и неговия съотборник в Елена Тим Стоил Неков (Хонда Сивик). 

Влъчков ще се състезава с добре познатата кола Хонда Сивик, на която миналия уикенд в София се счупи скоростния лост и Иван остана блокиран на 5-а предавка. Затова той завърши едва пети и сега ще гони победа в Стара Загора в Туринг.

"Очаква ни силна конкуренция, заяви Влъчков. - Трасето ми допада и се надявам отново да се представя силно. Благодаря на семейството, механиците ми и на Стоян Стоянов и Николай Мончев за подкрепата. Без тях нямаше да мога да участвам."


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.