Втора поредна победа и трета за този сезон записа пилота на КА-2 Рейсинг Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo 10). Това стана в четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, чийто домакин е писта „Стара Загора“. Двукратният шампион записа една победа и едно второ място в клас „Макси“ в днешните две състезания, но със спечелените бонус точки от вчерашните квалификации и днешната най-добра обиколка, той стъпи на най-високото стапало на почетната стълбичка.

В първия манш Маршавелов не стартира по най-добрия начин, като това му коства 2 позиции. До края на първата обиколка той си върна едната позиция. В края на първия манш Косьо завърши на втора позиция с минимално изоставане от лидера.

Във втория манш пилота на КА-2 Рейсинг стартира от втора позиция, но още на старта успя да заеме лидерството в надпреварата. До края му той записа и най-добро време на старозагорското трасе - 1:19.827мин., което му донесе допълнителни точки към актива.

Отборът на КА-2 Рейсинг се качи и на най-високото стъпало в отборното класиране, след като тинейджърът Иван Влъчков спечели двете състезания в клас „Туринг“. Младокът също записа рекордно постижение на трасето в своя клас.