Един от участниците в звездния тим, който ще участва в 24-часовото състезание "ЕКО 24 часа на България" Мартин Чой даде своето мнение относно предстоящата през уикенда на пистата в Хасково надпревара, както и как ще се представи отбора, в който личат имената на автомобилният състезател, печелил 24-часа на Нюрбургринг – Павел Лефтеров, рали пилотът и европейски шампион – Крум Дончев,  световният шампион в Супер Ендуро сериите – Теодор Кабакчиев и ултрамаратонецът – Красимир Георгиев, са част от родните спортни звезди, които ще се изправят срещу картинг професионалистите. 

Илиан Телкеджиев/Lap.bg
19 снимки

Звездният отбор на "ЕКО 24 часа на България" допълват известният български актьор Асен Блатечки, любимият кулинар и ТВ водещ Лео Бианки, бийтбокс изпълнителят Александър Деянов-Скилър и певецът с уникален глас Рафи Бохосян. Всички заявиха своята готовност за победа и допълниха, че тяхното участие има за цел да вдъхнови повече млади хора за по-активен начин на живот..

"Всички от отбора със сигурност ще дадат всичко от себе си, защото всеки един от тях е доказан професионалист в своята област. Най-трудно ще е през нощта докато започне да се съмва. Отборите които са най-постоянни с времената и най-подготвени физически - това ще са победителите", коментира Чой за Gong.bg.