18-годишната състезателка във Формула 3 София Фльорш е типичният пример как визията може да ти донесе повече пари от успехите в спорта. Младата германка е една от изгряващите звезди на пистата, но вече е разбрала, че никой не остава безразличен към красотата й.
 
"Длъжна съм да изглеждам секси. Обичам да се обличам красиво и да позирам за снимки. В плуването и в плажния волейбол например изваяните тела са на показ постоянно, но в спортове като моя трябва да го правим извън пистата. Спортистът има пълно право да се гордее с тялото си, защото работи много върху него", откровена е Фльорш, чиято кариера беше застрашена преди 1,5 г. след инцидент по време на състезание. След няколко операции, тя се възстанови и се върна на пистата.
 
Има обаче и нещо друго, което я кара да е толкова активна в Инстаграм. 
 
„Спонсорите обръщат голямо внимание на активността в социалните мрежи. Колкото си по-популярен, толкова си по-интересен за тях", признава германката.
 
Благодарение на снимките си в социалните мрежи София печели спонсорски пакети за участия в състезания на най-високо ниво - все още няма подобен пример за използване на собствената  красота. Почти всеки неин пост в социалните мрежи съдържа реклами на някаква марка, защото това й носи много добри пари - страхотен резултат за състезател без име на звезда.