Японската марка Lexus успя да докара за софийското изложение, което се провежда в Интер Експо Център до 20 октомври фейслифта на своя голям SUV модел RX съвсем скоро след официалния му дебют. Важни за пазарното представяне на марката у нас са и новите модели ES 300h и UХ 250h. Седмото поколение на седана от D-сегмента ES от своя страна е първото издание на модела, представено на пазарите в Европейския съюз и България.

Toyota залага на новото поколение на своя бестселър Corolla, който е показан и в трите си каросерийни изпълнения – хечбек, седан и комби. В ново издание са и моделите RAV4 и Camry – последният се завръща на европейския пазар след дълго отсъствие и впечатлява с модерна хибридна задвижваща технология, изискан дизайн и впечатляващо съотношение цена-качество. Нова е и версията Plug-in хибрид на Prius. 

Hyundai може да се похвали с премиерната за България обновена версия на Ioniq. Моделът може да бъде поръчан в изцяло електрическа версия, самозаряден хибрид и Plug-in хибрид. Нова е и модификацията Hybrid на компактния SUV модел Kona.

Mitsubishi показва на софийското изложение фейслифта на своя компактен SUV – ASX, който е третият най-продаван модел на марката. Изненадите обаче не свършват дотук – в тест драйв зоната може да бъде открита (отново премиерно за България) новата генерация на пикапа L200.

Изложението е до 20 октомври, а работното време е до 19:30 през делничните дни и 20:00 часа в събота и неделя, а залите отварят в 10:30 часа в четвъртък и петък, и в 10:00 часа в събота и неделя.