Константин Маршавелов от пловдивския клуб “КА-2 Рейсинг Тийм” спечели последното състезание по автомобилизъм на затворен маршрут и писта за сезон 2021, което се проведе вчера. Това стана на “Писта Хасково”, която през този сезон се проведе на трасето близо до с. Калояново. На второ място остана Румен Киров, а трети - Пламен Камбуров. Съотборниците на Маршавелов в “КА-2 Рейсинг” - Камен Василев и Венцислав Станев отпаднаха от надпреварата.
 
Това е трета поредна победа за шесткратния шампион на България за този сезон. Той стартира годината с второ място на “Писта Бургас”, на “Писта Енеос” отпадна от надпреварата още на старта, а след това последваха трите поредни победи в Русе, Стара Загора и в последния кръг. В генералното класиране в шампионата Маршавелов остава на втора позиция.
 
Отборът на “КА-2 Рейсинг Тийм” записа нов първи резултат при отборите, след победите на Константин Маршавелов в серия “Макси” и победата на Иван Влъчков в серия “Туринг”. Така пловдивският клуб си гарантира отборната титлата за сезон 2021.