Заелият второто място в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy Григор Григоров сподели впечатленията си от участието си в рали България. Той говори за конкуренцията в шампионата, както и за подготовката за рали Сливен.

"С колата вече посвикнах, но вече започвам да се отпускам в нея, изпитвам я в дадени моменти и ситуации, виждам как реагира. Колата е много хубава и много добре подготвена. Днес колата се държа отлично и нямаше и следа от вчерашния удар, благодаря на момчетата за свършената работа вчера", коментира Григор.

"Доколкото разбрах в рали Сливен ще кара и Христо Геров като състезател, надявам се до края на сезона да се включат още двама-трима, а дано успеем и да запълним бройката, която беше предвидена в началото на сезона, а именно 10 автомобила на Hyundai Racing Trophy. Конкуренцията вече стана оспорвана, вече започнахме и да се опознаваме, резултатите взеха да се смъкват, смъкват и накрая до десети от секундата", продължи той.

"Сега малко ще си почина, тъй като лятото дойде, а аз не съм имал един почивен ден, тъй като имах изпити в университета, за рали Сливен ще поработя най-вече върху записките, но също така и върху физическата подготовка", коментира Григор очакванията си за следващия кръг от шампионата на Hyundai Racing Trophy, който ще е на рали Сливен в началото на септември.