Уулвърхемптън Уондърърс е готов да отправи пълна подкрепа към мениджъра Гари Онийл през зимата, макар клубът да знае, че може да генерира огромни загуби.

По време на лятото „вълците“ имаха проблем с Финансовия феърплей и трябваше да продават своите звезди. Матеуш Нунеш отиде в Манчестър Сити за 50 милиона паунда, което позволи на клуба да разполага със свежи средства, а след това се стигна до продажбата и на Нейтън Колинс и Рубен Невеш.

Според The Telegraph обаче Уулвс е публикувал загуби в рамките на 65 милиона паунда в края на годината, което усложнява още ситуацията. Въпреки този сценарии, очакванията са клубът да пазарува през зимата, като също така отново ще продава.

Джони и Фабио Силва ще бъдат пуснати в трансферната листа, като първият не тренира с първия отбор от известно време заради инцидент на тренировъчната база, докато Силва е неизползвана резерва.

Спортният директор на клуба Мат Хобс обясни, че Уулвс ще пазарува през зимата, но ще се насочи към млади таланти, за да успее да запази елитния си статут във Висшата лига. Интерес има към парагвайския тийнейджър Енсо Гонзалес, както и нападателят на Виктория Пилзен – Рафиу Дуросинми.