След ултрасите на Милан и тези на Лацио откриха предател

Кейта Балде източник: Gulliver/Getty Images

Кейта Балде източник: Gulliver/Getty Images

Драмата около вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума все още гори с пълна сила, но феновете на Лацио имат собствени проблеми. Ултрасите на столичния клуб осъдиха остро поведението на нападателя Балде Кейта Диао, който всячески се опитва да си издейства трансфер в Лацио.

Най-крайните привърженици на „римските орли” публикуваха остра нота, в която изразиха своето отвращение от доскорошния си любимец. Както е известно, 22-годишният испанец – юноша на Барселона – извести Лацио, че е склонен да премине само в Юве и никъде другаде.

Погба реши да защити "братчето си" Донарума

„Наблюдаваме резките и добре насочени завои при някои играчи и тези неща ни отвращават”, написаха ултрасите на „лациалите”. „По отношение на Кейта, знаем, че имаше изкушаващи оферти, които той не прие, защото е решен да облече една определена фланелка. В същото време въпросният отбор все още не е отправил оферта, а тя трябва да бъде такава, че да бъде взета под внимание.”

Сапунената опера с Кейта Балде продължава

„Тези, които не желаят да носят повече фланелката на Лацио, трябва да си тръгнат по правилния начин, но също и при точните условия, с достойно отношение към клуба и феновете. Който си мисли да остане още сезон и да се мотка по терена, трябва да знае, че бързо ще стане враг за тифозите.”

„Сезон на трибуните или на терена? Ако само ще шикалкавиш на терена, може просто да си останеш у дома. Времето за оправдания свърши”, заканиха се ултрасите на Лацио.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Кейта Балде Лацио Ювентус

Трансфери