Рекордната покупка на Манчестър Юнайтед Пол Погба изказа своята подкрепа към вратаря Джанлуиджи Донарума, който само за няколко дни се превърна в най-омразната личност за феновете на Милан.

Агентът на Донарума: Милан заплаши Джиджо със смърт!

18-годишният страж отказа да поднови изтичащия си договор с „росонерите”, макар че му предложено ново 5-годишно споразумение с годишна заплата от 5 милиона евро. На „Сан Сиро” останаха крайно разочаровани от избора на младока и шефовете заплашиха да оставят таланта цяла година на пейката, без да помирише терен. Феновете имат сходни искания, като дори намериха начин да атакуват футболиста, докато той се изявяваше за Италия на Европейското първенство до 21 години.

Донарума се спасява от година на пейката с интересен ход

Погба се превърна в един от малкото, които застанаха зад Джиджо. Френският национал използва социалните мрежи, за да отправи своето послание. „Донарума скоро ще бъде най-добрият в света и заслужава само уважение за всичко, което е направил досега”, заяви 24-годишният Погба.

Тежко отвращение в Милан от Джиджо и агента му

Интересно е да се отбележи, че двамата играчи имат един и същ агент – Мино Райола, когото мнозина считат за главния виновник за сагата около Донарума.