Генералният директор на Ювентус Джузепе Марота засили в още по-голяма степен спекулациите около евентуалния трансфер на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид. Потърсен за коментар по темата от Sky Sports, шефът отговори лаконично:

„Не коментирам, не коментирам“, каза Марота.

По-рано се появиха слухове, че италианският шампион е отправил официална оферта за петкратния носител на „Златната топка“. Източници на AS потвърдиха тези информации.

Припомняме, че коментари, че Роналдо ще се раздели с Кралския клуб има още от лятото на 2017 година. След финала за Шампионската лига през 2018-а, който Реал спечели за трета поредна година и за тринадесети път в историята си, Роналдо направи любопитно изказване, че му е било хубаво да е част от мадридския гранд. Оттогава насетне се тиражират различни версии, като името му бе свързвано и с бившия му Манчестър Юнайтед и с ПСЖ.

Откакто премина на „Сантиаго Бернабеу“ през лятото на 2009 година от „червените дяволи“, Роналдо спечели на два пъти Примера, също толкова пъти Купата на Краля и Суперкупата на Испания, вдигна четири пъти Шампионската лига, три пъти Суперкупата на Европа и три пъти ликува в Световното клубно първенство.


ГЛАСУВАЙ В НАШАТА АНКЕТА: ЩЕ ЗАИГРАЕ ЛИ РОНАЛДО В ЮВЕНТУС?


ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Има предложение: Реал обмисля предложение на Юве

Роналдо бил на преговори преди началото на Мондиала в Русия

La Sexta: Реал продава Роналдо на Ювентус за 100 милиона