Сампдория подпитва за Ел Шаарави

Стефан Ел Шаарави източник: Gulliver/Getty Images

Стефан Ел Шаарави източник: Gulliver/Getty Images

Сампдория проявява явен интерес към крилото на Рома Стефан Ел Шаарави. Медиите в Италия обаче не изглеждат особени оптимисти относно потенциална сделка, тъй като римският гранд оценява играча си на 15 милиона евро.

Генуезци изглежда работят усилено, за да намерят заместник на острието Патрик Шик. Чехът изглежда като сигурно ново попълнение на Интер, като по-рано през лятото трансферът му за 30 милиона евро в Ювентус пропадна заради провал на медицинските тестове.

Ел Шаарави: Рома има нужда да вдигне трофей

Ел Шаарави със сигурност ще бъде далеч по-основна фигура за Самп, отколкото е в момента за Рома. Естествено, има ги и съществените разлики между него и Шик, който е чист нападател, докато Малкия Фараон обича да оперира повече на крилото.

Очевидно 24-годишният Ел Шаарави не попада в плановете на треньора Еузебио Ди Франческо. И все пак Рома желае да получи сравнително разумна цена от порядъка на 15 милиона евро.

Сампдория би могъл да покрие въпросната сума, особено като дойдат и парите от предполагаемата продажба на Шик. Друг е въпросът дали генуезци ще убедят Ел Шаарави да смени обстановката.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Рома Стефан Ел Шаарави Сампдория

Трансфери