Крилото на Рома Стефан Ел Шаарави заяви, че отборът има нужда от това да спечели трофей, за да повдигне самочувствието си. Италианецът с египетски корени заяви, че няма търпение сезонът да започне, а с него и работата под ръководството на новия треньор Еузебио Ди Франческо.

„Джалоросите” завършиха втори в Серия през миналия сезон, като бяха елиминирани както в Лига Европа, така и в Купата на Италия.

„Нашата цел като отбор е да вдигнем трофей, защото феновете го заслужават”, коментира Ел Шаарави пред клубната телевизия на римляните.

„Смятам, че и ние, играчите заслужаваме един, понеже се справяме много, много добре”, добави 24-годишният техничар.

„Ди Франческо? Вече проведох няколко тренировки под негово ръководство и говорихме. Той очаква много от своите флангови играчи. Трябва само да го слушаме, защото той е много способен специалист. Ние се радваме, че той е тук. Сега трябва да се трудим здраво, за да сме готови за старта на новия сезон.”

„Моята ситуация? Имам лек проблем с гърба, но нищо сериозно – по-скоро е дискомфорт. Ще е нужно време, за да отшуми. Всичко върви добре и се възстановявам. Дано скоро да се върна към пълноценни тренировки”, добави Малкия фараон.