Бъдещето на Хамес Родригес в Реал Мадрид изглежда твърде неясно. А едно изявление на национала на Колумбия засвидетелства, че е възможно да напусне Кралския клуб през януари. „Имам оферти и седем дни за размисъл“, каза Родригес, с което загатна, че може да осъществи промяна в професионален план.

Испанското издание As събра накуп кои са петте европейски гранда, които имат желание да привлекат бившия футболист на Монако.

Реал гневни на Хамес за експлозивни коментари

1. Манчестър Юнайтед

Daily Star публикува информация, според която „червените дяволи“ са предлагали 76 милиона евро за колумбиеца. Твърди се, че манчестърци обмислят раздяла с Антони Марсиал и след това да осъществят трансфер на Хамес.

2. Челси

Според информация на Sunday Mirror Челси е склонен да оферира Реал Мадрид с почти 90 милиона евро за Хамес Родригес. „Сините“ се разделиха с Оскар, който пое към Китай. За него в клубната каса влязоха 70 милиона евро, като запознати свидетелстват, че е възможно те да бъдат пренасочени за привличане на Хамес.

3. Интер

Другият тим, който се вълнува от ситуацията около Хамес Родригес, е Интер. „Нерадзурите“ имат нужда от подсилване, с оглед това, че със сигурност ще се борят за по-предно класиране. В момента тимът заема седмото място в класирането на Серия А с 27 точки. От началото на кампанията тимът има 8 победи, 3 равенства и 6 поражения.

4. ПСЖ

Французите са другият кандидат за подписа на Хамес. Неназовани източници твърдят, че добрата връзка между босовете на двата тима Флорентино Перес и Насер Ал-Хелайфи може да способства в голяма степен за евентуална сделка.

5. Ювентус

„Старата госпожа“ се раздели с Пол Погба през лятото, а мястото му бе заето от Миралем Пянич. Шампионите на Италия получиха 120 милиона евро по сделката с Манчестър Юнайтед за Погба, като платиха 32 милиона евро за Пянич и още 90 милиона евро за Игуаин. Въпреки всичко, запознати твърдят, че интересът им към Хамес продължава да съществува.