Ръководството на Интер било постигнало договорка за отдаването под наем на Пабло Освалдо в Куинс Парк Рейнджърс, ала нападателят отказал, тъй като има опция да премине в Милан.

В момента аржентинецът, който рита за националния отбор на Италия, е със статут на „замразен“ при „нерадзурите“, след като първо се изпокара на терена със своя съотборник Мауро Икарди, а след това изчезна за два дни, без да се обади на никого в клуба.

Интер отчаяно иска да се отърве от голаджията, който тотално загуби доверието на треньора Роберто Манчини. Фактът, че той играе като преотстъпен от Саутхемптън изобщо не улеснява ситуацията, тъй като и англичаните не желаят да имат нещо общо с рекордната си покупка.

От КПР решили да се възползват от ситуацията и се договорил със спортния директор на италианците Пиеро Аузилио за 6-месечен наем, ала сделката пропаднала заради желанието на играча.

В същото време на Апенините смятат, че градският съперник на Интер – Милан проявява апетити към бившия футболист на Рома, а според приближени до Освалдо това е единственият тим, в който аржентинецът иска да играе.